Skip to main content

See the brighter, lighter and modern workspace for Absolute Eyes that makes everyone feel welcome.

Absolute Eyes approached the A1 Office team with the goal to make the store look professional but not clinical, brighter  and homely but not overwhelming, and so our designers knew the details were critical in this space. The area was designed to create an inviting and welcoming feel that felt fresh and interesting.

The three main areas include; the Front of House – with product display, waiting area, reception and fitting station; testing rooms – with equipment, monitors and storage; and the Back of House with the staff kitchen and breakout spaces.

A neutral colour scheme guided all material selections and made the display glasses pop glasses popped with whites, greys, light timbers and black accent pieces. This project challenged the team to create a functional yet still aesthetically pleasing space within the clients budget.

The fitting station is located in the centre of the showroom to create a consistent flow around the store. The modular and removable product display units can be rearranged around the store to suit the client. With lockable drawers, glasses display and storage, these ensure the floorplan is flexible if space requirements change.

Our team at A1 Office was there for every step of the design journey. From the briefing, concept direction, space planning, design development and the construction process – we’re here to support you throughout the whole journey.

Love this space?
Let’s Talk.

Related Spaces