Skip to main content

Our aim for Collins Urology was to ensure the specialist medical clinic felt warm, homely and beautiful over hard and clinical.

The A1 Office team considered every inch of the 70 sq metres to incorporate lounge aesthetics with natural elements that would create a beautiful flow and feel throughout the clinic. The hallway was designed as a gallery space to showcase the client’s beautiful photography.

The kitchenette is a central feature with its use of black laminate to highlight the high-end pop of green without being too dramatic. Natural stone, brass and plants throughout the space give a pleasant visual and homely feel. Collins Urology enjoys a beautiful, warm and welcoming workplace where clients and staff feel relaxed and inspired.  

Love this space?
Let’s Talk.

Related Spaces

WP_User Object ( [data] => stdClass Object ( ) [ID] => 0 [caps] => Array ( ) [cap_key] => [roles] => Array ( ) [allcaps] => Array ( ) [filter] => [site_id:WP_User:private] => 0 )