Skip to main content

Entering the space, we are greeted by a modern, yet earthy gallery-style entrance. Bench seats crafted into the bay windows at the front of the office provide the perfect place for visitors to wait in the comfort of a bespoke nook, while maximising the space for the entrance area.

Space is carefully considered throughout the office, with glass and slim walls used to maximise meeting spaces, and handcrafted cabinetry and shelving perfectly placed to meet staff storage needs.

Combining carpet and plants that bring the outside in with industrial-style fixtures provides a feeling of opportunity, inspiration and delight.

Love this space?
Let’s Talk.

Related Spaces

WP_User Object ( [data] => stdClass Object ( ) [ID] => 0 [caps] => Array ( ) [cap_key] => [roles] => Array ( ) [allcaps] => Array ( ) [filter] => [site_id:WP_User:private] => 0 )